Oldal kiválasztása

IOS-re már elérhetővé vált a Tsū, igaz bejelentkezni egyelőre még nem lehet, majd csak pár hét múlva. Az app innen tölthető le. Újabb határidők is kiderültek a cég egyik vezetőjének LinkedIn posztjából és a hivatalos Tsu Instagram oldalról.

Funkciók

Fordítás az AppStore leírásából.

Kifizetések – a Tsū valóban egy „szociális app”, ami kifizet. Amikor tartalmat (videókat, fényképeket, szöveget) osztasz meg a platformon és ez a tartalom hirdetési bevételt generál, akkor ennek a bevételnek egy százalékát megosztjuk veled. (Az előregisztrálók számára ez az arány 50% lesz.) Naponta ellenőrizheted fiókodat, és nézd meg, hogy mennyit kerestél. Mindezt kérheted a PayPal-számládra havonta 2-szer és legalább 100 dollár értékben.

Meghívó extra 10%-ért – Hívd meg barátaidat a platformunkra gyorsan és egyszerűen az alkalmazáson keresztül. Ha valaki a te linkeden keresztül regisztrált, akkor téged 10% -os jutalék illet meg a tartalmai által generált reklámbevételek után. A Tsū-n tudsz majd közvetlenül szöveges vagy e-mail-es meghívókat is küldeni ismerőseid / a készüléked névjegyei számára – természetesen csak az engedélyeddel.

Profilok – Készítsd el saját egyedi világodat a Tsū-n. Tölts fel fényképeket, az önéletrajzod, állapotfrissítéseidet (opcionális!) vagy a linkjeidet a többi közösségi média profilodhoz.

Ismerősök, barátok – Küldj el és fogadj baráti kérelmeket, így megoszthatod személyesebb tartalmaidat is közeli barátokkal vagy a családtagjaiddal.

Követés – kövesd a platformon lévő bármely felhasználót, hogy gyorsan és egyszerűen megtekinthesd a legújabb nyilvános hozzászólásaikat. Kövess annyi embert és márkát, amennyit csak akarsz és nézd meg, hányan követnek téged!

Tsu on iPad
iPad-en

Hírcsatorna – Görgess a tevékenységek között a hírcsatornán, ahol egy helyen láthatod majd összegyűjtve a barátaid, ismerőseid követőid legújabb hozzászólásait. Nézd meg a videókat, a fényképeket vagy böngéssz az írások között.

Közösségek – Csatlakozhatsz a hasonló érdeklődésű felhasználókhoz. Csatlakozz a meglévő közösségekhez, vagy hozz létre egy sajátot! Lesznek nyilvános és zárt közösségek is. Csatlakozz a Neked tetszőhöz!

Üzenetek – Közvetlen üzenetek küldése a barátoknak. Oszd meg velük fényképeid és videóid a csevegőfelület segítségével.

Keresés – Barátok keresése a platformon. Keress kereszt- és vezetéknév, vagy felhasználónév alapján!

Értesítések – Ellenőrizd néha az értesítések ikont, hogy időben észrevedd az új ismerősnek jelöléseket – válaszd az elfogadást vagy az elutasítást.

Egy Tsū vezető posztja szerint…

Scot Weisberg (a Tsū egyik fontos vezetője) a következőt osztotta meg a LinkedIn profilján:

A Tsu június 12-én elindítja az Alfa-tesztelést! Az IOS verzió ma letölthető az Appstore-ból… de ez csak meghívásos alapon fog zajlani. Több tízezer embert regisztráltunk az elmúlt néhány hónapban, és július 15-én fog elindulni a Béta üzemmód, beleértve ebbe a korábbi Tsu felhasználók millióit is! Legyetek résen, hamarosan jönnek további frissítések, amikor mindenki csatlakozhat, és köszönöm mindenkinek a folyamatos támogatást és a pozitív megjegyzéseket! Osszátok meg a hírt… A “Tsu” a közösségi média, ami fizet. Ne tévesszenek meg titeket a nagy közösségi média óriások, állítva, hogy az emberek fizetésével segítenek a felhasználóknak (az Instagram 1,7 milliárd emberének mind a 200 elit híressége)” (…)

A Tsu kifizetési aránya akár 50% az összes begyűjtött hirdetési bevételből azoknak a felhasználóknak, akik tartalmat hoznak létre és osztanak meg! Itt vagyunk az Önök számára ebben a nagyon nehéz helyzetben lévő világszerte közel 2 milliárd munkanélküli emberrel … az embereknek szükségük van pénzt kereső módszerre … a Tsu itt van az Ön számára … A Tsu a közösségi média, amit fizet.”

Egy további fontos hír a hivatalos Instagram profilról

A tsu.social hivatalos Instagram profilon jelent meg, tegnap:

via socialthatpays.com